Societat

Fritzl va cometre diversos delictes sexuals durant la dècada dels 60

Àustria

Josef Fritzl va cometre diversos delictes sexuals durant la dècada dels 60, segons les actes de la policia i la justícia que han sortit a la llum pública a través d'un article en un diari austríac. A més, la policia ha descobert que al 'zulo' hi havia dues portes d'acer i no una, com s'havia dit fins ara.

Segons el rotatiu regional Oberösterreichischen Nachrichten, la documentació revelaria que Fritzl va ser detingut per violar una dona quan ja estava fitxat per un altre intent de violació i un delicte d'exhibicionisme. El diari cita un article publicat el 1967 en què es descriu un intent de violació de Fritzl i en què es recorden altres delictes anteriors que també havia comès el carceller d'Amstetten.

"Un informe anual de la policia de Linz de l'any 1967 demostra que Josef F. va ser detingut aquell any com a agressor sexual", informa el diari. De fet, el mateix rotatiu va publicar fa uns dies una entrevista amb una de les víctimes.

Per una altra banda, les autoritats austríaques han descobert aquest divendres que l'accés al zulo on Elisabeth va viure tancada durant 24 anys tenia dos portes d'acer, i no només una com s'havia informat anteriorment.

Així ho ha explicat Franz Polzer, cap de la policia de la zona, que ha explicat que les dues portes tenien un mecanisme electrònic a distància que permetia obrir-les i tancar-les a través d'un codi secret.

Les investigacions al soterrani de la finca de Fritzl s'allargaran "més temps del previst", segons la policia, perquè hi ha molt poc aire dins l'habitacle i això dificulta la feina dels agents.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.