Societat

Fritzl confessa que és el pare dels set fills de la seva filla

Successos

El jubilat Josef Fritzl, de 73 anys, ha confessat ser el pare dels set fills nascuts en un calabós subterrani després de violar a la seva pròpia filla i d'haver cremat el cadàver d'un d'ells que va néixer mort.

Franz Polzer, cap de la policia de la Baixa Àustria, ha donat a conèixer la confessió de l'acusat detingut el dissabte passat després de reconèixer que havia tancat a la seva filla Elisabeth durant 24 anys en un soterrani de la casa familiar a Amstetten, a 130 km de Viena.

Polzer ha explicat que en un dels parts sota terra, la dona violada, Elisabeth Fritzl, de 42 anys, va donar a llum a una parella de bessons, dels quals un va morir i el seu pare va cremar a la caldera de la calefacció de la casa.

Cops i violacions constants
L'acusat ha reconegut haver colpejat i violat a la seva filla en nombroses ocasions, fet que ha provocat que hagin nascut fills "cada dos anys més o menys".

Tres d'aquests fills varen ser integrats a la família com a suposats néts, mentre que els altres tres han viscut fins fa pocs dies en captiveri.

La versió de Fritzl davant la seva dona i la resta de la família va ser que Elisabeth havia desaparegut amb 18 anys per adherir-se en una secta en un lloc desconegut, on hauria tingut varis fills, alguns dels quals va deixar davant la porta de la casa dels seus pares.

Polzer ha manifestat que la resta de la família, fins i tot Rosemarie, la dona de Josef Fritzl, i també els altres fills-néts que vivien a la casa, no sabien res del segrest d'Elisabeth i dels seus altres tres fills.

Josef Fritzl i la seva dona Rosemarie també va tenir set fills amb el seu matrimoni, incloent Elisabeth, que ha estat objecte dels abusos sexuals dels seu pare des dels onze anys.

El cas està resolt
El responsable de la seguretat pública de la Baixa Àustria, Franz Prucher, ha assegurat que amb la confessió de Fritzl "aquest cas està resolt". A més, ha afegit que es tracta "d'un dels casos més greus en la història criminal de la república alpina, que supera tot el que hem conegut fins ara".

L'acusat serà traslladat als recintes de la Fiscalia de Sankt Pölten, on serà posat a disposició d'un jutge.

El cas va sortir a la llum quan la filla major d'Elisabeth, de 19 anys, que estava en captiveri, va ser hospitalitzada per patir una greu malaltia, que els metges han atribuït a una degeneració genètica típica de l'incest.

Després de ser ingressada a un hospital local, Fritzl va alliberar els altres dos fills que encara vivien en captiveri i va explicar a la seva dona que Elisabeth, la filla desapareguda, havia tornat finalment amb més fills.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.