Societat

El funeral per les víctimes del vol de Spanair se celebrarà el dia 11 pels retards en les identificacions

Sinistre aeri

El solemne funeral per les 154 víctimes de l'accident d'avió de Spanair se celebrarà finalment el dia 11 de setembre, i no l'1, com estava previst, com a conseqüència dels retards en les feines d'identificació dels cadàvers. L'ajornament s'ha pactat entre l'Ajuntament de Madrid, la Casa Reial i la Moncloa.

L'encarregat d'oficiar el funeral serà, com ja estava previst, el cardenal arquebisbe de Madrid i president de la Conferència Episcopal Espanyola (CEE), Antonio María Rouco Varela, i la missa tindrà lloc a la Catedral de l'Almudena.

Set dies després del sinistre, ja han estat identificades 107 persones de les 154 víctimes. Amb tot, el ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, va avançar fa uns dies que algunes de les anàlisis podrien trigar fins a quinze dies perquè es fa difícil identificar diversos membres d'una mateixa família ja que l'ADN és molt similar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.