Societat

Spanair posa a disposició del familiar un telèfon gratuït sis dies després del sinistre

Sinistre aeri

La companyia Spanair ha posat a la disposició de les famílies afectades per l'accident aeri un telèfon gratuït, el 900 850 092. El telèfon, que estarà disponible des de les 9 a les 21 hores, informarà sobre les indemnitzacions, assegurances i tramitacions.

Aquest número se suma als que ja ha posat la companyia, el 800 400 200 per a trucades des de l'Estat i el 34 971 916 050 per les fetes des de l'estranger.

El jutge d'Instrucció número 11 de Madrid, Javier Pérez, ha rebut avui els primers informes tècnics relacionats amb l'accident de l'avió de Spanair.

Els informes aporten dades preliminars sobre la catàstrofe obtingudes per la Comissió d'Investigació d'Accidents que depèn del Ministeri de Foment, segons fonts judicials que van concretar que a aquestes anàlisis seguiran altres més exhaustius.

Durant el lliurament, el magistrat mantindrà una trobada amb membres de la Comissió d'Investigació, encarregada de l'anàlisi del contingut de les caixes negres i de les restes de l'avió de Spanair. De moment, el jutge centra un 90% de la seva feina en la identificació dels cadàvers i el lliurament dels cossos als seus familiars.

103 víctimes, identificades

103 de les 154 víctimes mortals de l'accident aeri de Barajas han estat ja identificades, segons han informat fonts del Ministeri de l'Interior. Per tant, queden per identificar 51 de les persones que van morir en el sinistre.Tres laboratoris treballen en la identificació dels cossos: el de la Guàrdia Civil, el de la Policia Nacional i el d'Institut Nacional de Toxicologia, contrastant empremtes dactilars i mostres de ADN.
 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.