Societat

La ministra de Foment exposarà un primer balanç del sinistre aeri de Barajas divendres al Congrés

La ministra de Foment, Magdalena Álvarez, compareixerà divendres que ve a la tarda al Congrés per oferir un primer balanç de l'accident d'avió de Barajas i les explicacions sobre la reforma d'AENA quedaran ajornades fins al setembre, segons ha confirmat avui la portaveu del Grup Popular, Soraya Sáenz de Santamaría. La Diputació Permanent del Congrés havia aprovat per unanimitat que la ministra de Foment comparegués al Congrés per a informar de la reforma del model aeroportuari i de la nova AENA.

Segons ha confirmat Sáenz de Santamaría en declaracions al Congrés, els grups parlamentaris van negociar fins a última hora del divendres passat perquè la compareixença se centrés exclusivament en la informació de l'accident. Per Santamaría, divendres que ve "pot començar un debat constructiu en què tots puguin aportar les seves idees per millorar la seguretat aèria a l'Estat i donar als ciutadans confiança en seguretat".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.