Societat

Spanair ha superat més de 100 inspeccions sense presentar problemes

Aviació Civil ha assegurat avui que Spanair ha superat més de 100 inspeccions "de tot tipus" des del gener, i ha especificat que mai s'hi havien detectat problemes "ni de mínima importància", segons ha explicat avui en roda de premsa el director general d'Aviació Civil, Manuel Bautista. A més, Bautista ha assegurat que a Europa i a l'Estat el transport aeri és "segur, fiable i confiable, malgrat l'accident de Barajas".

Bautista ha reiterat la seva confiança en el sector del transport aeri espanyol i ha recalcat que la plantilla amb què compta Aviació Civil per realitzar inspeccions en el sector aeri té actualment 417 treballadors respecte a la plantilla de 302 persones que hi havia el 2004, cosa que vol dir que hi ha hagut un augment del 40% en els últims quatre anys. La plantilla està formada per 186 enginyers aeronàutics, 81 enginyers tècnics aeronàutics i 17 pilots.

Per reforçar aquesta plantilla "que en qualsevol cas no es considera suficient", ha precisat Bautista, s'ha recorregut a una subcontrata amb la societat estatal Senasa (Serveis i Estudis per a la Navegació Aèria i la Seguretat Aeronàutica), que actualment té un equip de 208 persones treballant per a Aviació Civil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.