Societat

Identifiquen 30 de les 153 víctimes mortals

La ministra de Foment, Magdalena Álvarez, ha explicat aquest dijous que de moment han sigut identificats 30 dels 153 morts en l'accident aeri a la T4 de l'aeroport de Barajas, on durant tota la nit s'han continuat les tasques de recerca de dos dels ocupants de l'avió que estan desapareguts.

En declaracions a la Cadena Ser, la ministra ha assegurat que malgrat les dificultats de la identificació dels cadàvers, en dos dies es podria estar tot resolt. Uns 40 forenses treballen al pavelló firal de Madrid, Ifema, en les tasques d'identificació.

Les víctimes mortals de l'accident aeri de l'avió de Spanair que es dirigia a  Las Palmas van ser traslladats al tanatori instal·lat en el pavelló número 6 d'ifema, el  mateix que es va habilitar en els atemptats de l'11-M de 2004. Al llarg de tota la nit, els familiars de les víctimes s'han desplaçat cap al tanatori per aportar informació dels seus familiars que puguin ajudar a identificar les víctimes.

Pel que fa als 19 supervivents, continnuen ingressats en diferents hospitals de la Comunitat de Madrid. Quatre es troben en pronòstic molt greu i sis, greus. A més, segons fonts de Sanitat, hi ha vuit persones en observació que matenen una evolució favorable i un altre supervivent que es es troba en estat lleu.

Del total de ferits, entre els quals hi ha tres nens de 6, 11 i 15 anys (a l'avió hi viatjaven 23 menors), encara hi ha una dona sense identificar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.