Societat

El govern espanyol hauria establert contacte indirecte amb els segrestadors dels cooperants catalans

El president de Mali, Amadou Toumani Touré, ha posat a disposició del Centre Nacional d'Intel·ligència els funcionaris locals que més coneixen la zona nord del país, on presumiblement haurien traslladat els cooperants

El govern espanyol podria haver establert els primers contactes indirectes amb els segrestadors dels tres cooperants de Barcelona Acció Solidària.

El president de Mali, Amadou Toumani Touré, ha posat a disposició del Centre Nacional d'Intel·ligència els funcionaris locals que més coneixen la zona nord del país, on presumiblement haurien estat traslladats Albert Vilalta, Roque Pascual i Alícia Gámez.

Segons mitjans de comunicació locals, aquests funcionaris ja haurien contactat amb un líder tribal, que al seu torn ja s'hauria reunit amb un representant d'Al-Qaida del Magreb Islàmic.

El president de Mali ha explicat que posarà tots els mitjans que tingui a l'abast per resoldre la situació dels quatre cooperants segrestats, tres catalans i un de francès. Mali és una excolònia francesa i des del 2007 ha posat en marxa programes de cooperació amb Espanya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.