Societat

Moren 60 persones i 225 resulten ferides per un cicló a l'est de l'Índia

La potència de la tempesta ha ensorrat més de 50.000 habitatges, ha fet caure milers d'arbres i les principals vies de circulació estan tallades

Un mínim de 60 persones han mort i 225 han resultat ferides aquesta passada matinada a causa d'un cicló que ha arrasat part del districte de Dinajpur Nord, a l'Estat de Bengala Occidental (est de l'Índia).

El potent cicló ha deixat milers de persones sense llar, segons han precisat fonts oficials esmentades per l'edició digital del diari The Times of India.

El vent ha fet caure milers d'arbres que, al seu torn, han tallat les principals vies de circulació, i s'han trencat torres elèctriques i línies de comunicació. Segons les primeres estimacions, més de 50.000 habitatges han quedat completament destrossats.

El ministre de Defensa Civil, Srikumar Mukherjee, ha explicat que la tempesta ha tingut lloc quan els ciutadans ja dormien i que els danys han estat considerables perquè gran part de les cases que han quedat ensorrades estaven fetes amb fang.
 


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.