Societat

Millet: "Espero que tot s'aclareixi d'una vegada"

L'expresident del Palau de la Música compareix per segon cop al control mensual imposat pel jutjat mentre estigui en llibertat provisional. Parla amb la premsa per primera vegada en arribar al jujat

Fèlix Millet espera que "tot s'aclareixi d'una vegada", i garanteix que "sempre" que el citi el jutge s'hi presentarà. Això és tot el que ha dit aquest dilluns al matí, cap a les onze, quan ha acudit a la Ciutat de la Justícia per passar el control mensual de presència imposat com a mesura cautelar mentre estigui en llibertat provisional.

Mentre el cas del desfalc al Palau de la Música continua sota investigació, Millet i el que va ser la seva mà dreta, Jordi Montull, continuen admetent només una part de les acusacions. Les defenses insisteixen que l'auditoria encarregada per l'actual junta del Palau està inflada i el jutge, o els pèrits que designi, hauran de treure'n l'entrellat.

Mentrestant, Millet i Montull hauran de continua amb la seva rutina del primer dilluns de cada mes, que encara provoca l'interès dels periodistes. Millet ha comparegut avui acompanyat de l'advocat Jordi Pina, que porta la seva defensa i la de Montull juntament amb Pau Molins. Segons ha indicat el lletrat, Montull acudirà més tard al jutjat, on s'ha de limitar a firmar perquè quedi constància que ha comparegut i que continua a disposició de la justícia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.