Societat

La Conferència Episcopal Espanyola diu que l'ús de la píndola de l'endemà és un crim

L'ús del fàrmac és una "tècnica abortiva" i "moralment reprovable" segons els bisbes espanyols

La Cúpula de l'Esglèsia Catòlica considera que l'ús de la píndola de l'endemà per avortar "és també un crim". Així ho ha publicat en un comunicat la Conferència Episcopal Espanyola després que el consell de ministres hagi aprovat l'avantprojecte de llei de l'avortament i "davant les sorprenents mesures, que permeten la venda sense prescripció mèdica de fàrmacs amb possibles efectes abortius i eventuals seqüeles negatives per a la salut de les dones o nenes que els utilitzin".

Els bisbes espanyols consideren que "la píndola de l'endemà és una autèntica tècnica abortiva i no simplement anticonceptiva" i que "es tracta d'un fàrmac que no serveix per curar cap malaltia, sinó per acabar amb la vida incipient d'un ésser humà".

Al comunicat, els religiosos expliquen que "la difusió, la prescripció i l'ús d'aquesta pastilla de l'endemà són, per tant, pràctiques moralment reprovables per tractar-se d'un avortament provocat" i que "els responsables són tots aquells que cooperen amb aquest procediment".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.