Societat

Tercer cas greu de grip nova a Catalunya

Dels 105 casos confirmats en el territori català, 56 són homes i 49 dones, d'edats compreses entre els 2 i els 66 anys, tot i que gran part d'ells tenen entre 18 i 30 anys

Tercer cas greu de grip nova a Catalunya, i segon a Tarragona. El departament de Salut del govern ha confirmat que es tracta d'un home de 31 anys, amb antecedents de sobrepès, que es troba greu, però estable, a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona i que ha desenvolupat pneumònia .

A més, a Tarragona, i al mateix centre hospitalari, hi ha el cas d'un home de 32 anys, que segueix greu però estacionari. És el primer cas greu del qual es va tenir constància. A més, una dona de 52 anys, amb antecedents d'obesitat, continua estable dins de la gravetat a l'UCI de l'Hospital de Bellvitge

Els primers casos a Catalunya es van confirmar el 29 d'abril passat. I ja hi ha 105 persones afectades pel virus de la grip nova.

De tots els casos confirmats, 56 són homes i 49 dones, d'edats compreses entre els 2 i els 66 anys, tot i que gran part d'ells tenen entre 18 i 30 anys.

Prop de la meitat dels casos, 54, són casos importants amb antecedents d'un viatge recent o de contacte amb un cas important. La resta són casos aïllats.

A l'Estat espanyol, dues persones han mort com a conseqüència de la malaltia: una dona embarassada a Madrid i un home a Gran Canària.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.