Societat

Una dona embarassada de 6 setmanes amb grip nova a Sant Sebastià, perd el nadó

El metges ja la van advertir que el tractament per combatre la malaltia podria interrompre l'embaràs

La dona embarassada de sis setmanes que continua ingressada a l'hospital Donostia de Sant Sebastià afectada per la grip nova ha perdut al nadó que esperava.

Fonts properes a la pacient han informat aquest dilluns que la dona, una guipuscoana de 30 anys, ha perdut al nadó, després que els metges ja li advertissin quan va ingressar que el tractament per a combatre la grip nova podria interrompre el seu embaràs.

Les causes que finalment li han fet perdre el fetus es desconeixen, ja que podria ser tant per la medicació administrada, com a l'estrès al qual s'ha vist sotmesa o a la confluència de diversos factors, han indicat les mateixes fonts.

El Servei Basc de Salut, Osakidetza, no ha confirmat la interrupció de l'embaràs i només ha indicat que la pacient evoluciona favorablement de la malaltia.

La dona va ingressar dissabte passat dia 11 en l'hospital de Mendaro amb un quadre de pneumònia i dificultats respiratòries, pel que els facultatius van optar per enviar-la a l'hospital Donostia.

Pel seu estat de gestació, va ser internada en la Unitat de Vigilància Intensiva (UVI). En aquest mateix centre es troba internat un home de 36 considerat el cas més greu dels detectats fins a ara al País Basc, qui també millora progressivament.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.