Societat

Carles Martí continuarà com a primer secretari del PSC de Barcelona

El PSC diu que l'exprimer tinent d'alcalde és "exemple" de rigor, coherència i honestedat

El PSC de Barcelona ha anunciat que el fins a aquest diumenge primer tinent d'alcalde de Barcelona, Carles Martí, continuarà sent primer secretari del partit, tot i haver estat destituït dels seus càrrecs a l'Ajuntament com a màxim responsable de la consulta popular sobre la reforma de la Diagonal.

L'agrupació barcelonina del PSC dóna suport a les mesures d'Hereu perquè "els socialistes assumim les nostres responsabilitats", però això no treu que, segons expliquen en un comunicat, Carles Martí hagi donat "exemple" de l'estil de fer política del partit, un estil "de rigor, coherent, i honest".

Tot i els resultats de la consulta i els problemes que ha comportat, el PSC considera que el govern municipal de la capital catalana ha donat "la veu a la ciutadania", una ciutadania que ha deixat clar que no vol "que es tiri endavant cap dels projectes" sobre els quals l'Ajuntament els ha preguntat.

Resultats a banda, el PSC de Barcelona assegura que la consulta ha servit per "obrir una nova etapa en la participació i en la vida democràtica de la ciutat", alhora que es critica el comportament "irresponsable" de Xavier Trias i altres membres de l'oposició en l'actitud de "deslegitimació" de la consulta.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.