Societat

Els familiars de les víctimes de l'accident de Barajas denuncien la fredor d'Spanair

Els familiars de les víctimes de l'accident aeri de Barajas denuncien la fredor de la companyia Spanair la qual no els hi resol cap dubte amb el pretext de "secret sumarial". Salvador Gil, que ha perdut un nebot en l'accident, assegura que no s'estan assabentant de res i que "és molt dur que et diguin que tot és secret sumarial". El familiar té "la impressió que no els importa les persones que han mort, sinó l'avió que ha caigut". Encara que Salvador agraeix profundament l'actuació dels voluntaris que "s'estan portant molt bé" adverteix que la direcció de la companyia no està actuant de la mateixa manera.

Salvador Gil també ha informat que estant intentat crear una associació de víctimes, les quals poc a poc es van reunint. Les víctimes faran dues reunions aquest divendres, una a la una del migdia i l'altre a dos quarts de deu de la nit.

Tensió amb De la Vega

Respecte a la reunió que van mantenir aquest dijous els familiars de les víctimes amb la companyia Spanair, Salvador reconeix que es va enfadar molt i va marxar poc després que comencés l'acte però afirma que no els hi donaven cap explicació i que per tant, no entén "perquè estaven allà" .

Un home ha abandonat la reunió que tenien amb De la Vega els familiars de les víctimes, visiblement enfadat i reclamant solucions. Es tracta de Javier Núñez, que ha perdut el seu fill, la seva jove i el seu nét en l'accident. L'home ha sortit de l'edifici i ha començat a cridar que 'tot és mentida' i que en realitat només volia retrobar-se amb 'els seus', amb referència a les persones que ha perdut. "No vull polítics, vull solucions", ha afegit.

Segons Núñez, De la Vega ha preguntat als afectats si estaven bé. "Com podem estar bé si aquesta ferida no se'ns curarà a la vida? No la vull escoltar", ha dit. Segons ell, De la Vega no ha acudit allà per reunir-se amb els familiars de les víctimes sinó només per "saludar" i "donar la mà2. Núñez ha assegurat que "un cop enterrin els seus", es mobilitzaran.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.