Societat

Troben un supervivent de l'Airbus que ha caigut a l'oceà Índic amb 153 passatgers

L'avió cobria la ruta de Sanaa a Moroni, a l'arxipèlag de les Comores. S'han recuperat cinc cadàvers

Els equips de rescat han trobat un supervivent de l'Airbus que ha caigut aquest dimarts a la matinada a l'oceà Índic, segons han indicat a l'agència France Presse fonts de la companyia Yemenia Air. "Es tracta d'un nen de cinc anys". Així ho ha assegurat el director de l'aeroport internacional de Moroni, la capital de la principal illa de l'arxipèlag.

Les autoritats aèries iemenites també han informat que s'han recuperat cinc cadàvers d'entre les restes de l'aparell de l'aerolínia estatal iemenita Yemenia Air, que s'ha estavellat aquesta nit en aigües de les illes Comores, a l'oceà Índic, amb 153 persones a bord. Alhora, han indicat que "no es pot avançar si hi ha supervivents".

De moment, els equips de rescat han trobat les primeres restes de l'Airbus A310-300, segons ha confirmat l'Agència per a la Seguretat de la Navegació Aèria a Àfrica i Madagascar (Asecna).

"Els avions han vist les restes en el suposat lloc de l'impacte", ha declarat un responsable d'Asecna a Comores, Ibrahim Kassim. "De moment no tenim notícies sobre els passatgers", ha declarat des de l'aeroport de Moroni, capital de la principal illa de l'arxipèlag.

Amb 142 passatgers a bord i 11 membres de la tripulació, el vol de la companyia Yemenia Airways va sortir dilluns de París i va fer escala a Marsella i a Sanaa, la capital del Iemen.

66 ciutadans francesos entre les víctimes
Un total de 66 ciutadans francesos viatjaven a l'avió iemenita que s'ha precipitat a l'oceà Índic davant les illes Comores, segons el ministre francès d'Assumptes Exteriors, Bernard Kouchner.

França ha enviat al lloc de l'accident mitjans aeris i marítims per ajudar en les tasques de recerca.

França ha mobilitzat l'exèrcit a petició del seu president, Nicolas Sarkozy, que ha demanat que s'hi enviïn tots els mitjans necessaris per ajudar en la recerca de les víctimes, segons un comunicat difós per l'Elisi.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.