Societat

Els McCann van contractar agents privats per buscar Madeleine

L'agencia contractada, CRG, dóna feina a exmembres de les forces especials britàniques

Els pares de Madeleine McCann, desapareguda el passat mes de maig al sud de Portugal, haurien contractat una empresa de detectius privats per buscar a la seva filla, segons publiquen avui diversos diaris britànics.

Gerry i Kate McCann, tots dos de 39 anys, es van dirigir va contractar fa quatre mesos els serveis de la companyia Control Risk Group (CRG), per a que investigués pel seu compte. El recurs a aquesta empresa, alguns dels seus detectius són exmembres de les SAS -forces especials de l'exèrcit britànic-, hauria estat impulsat per la desconfiança en la diligència de la policia portuguesa per trobar la nena.

El matrimoni, que està declarat sospitós de la desaparició de Maddie, contravindria amb aquesta acció la llei portuguesa, que prohibeix l'obertura d'investigacions privades paral·leles a la tasca policial.

Pel que fa a les accions de CRG, ara aquesta agencia d'investigació centra la seva feina en països tercers, com Marroc i Espanya, on s'ha informat d'avistaments de la petita. Diumenge passat diversos mitjans britànics van difondre que Madeleine va ser vista per dues persones a Marraqueix sis dies després de la seva desaparició. Un turista britànic es va posar en contacte amb la policia portuguesa per informar que havia vist en una gasolinera de l'esmentada ciutat marroquina una nena molt semblant a la petita Maddie. Una turista noruega també hauria vist una nena a la mateixa ciutat amb una gran semblança amb la petita McCann.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.