Societat

Restriccions de trànsit a l'entorn de la Sagrada Família

La construcció d'un pou de ventilació i de la sortida d'emergència obligarà a desviar el trànsit i restringir la circulació del carrer Mallorca

Les obres del túnel de l'AVE als voltants de la Sagrada Família de Barcelona provoquen des d'avui al migdia reestriccions de trànsit, i en alguns trams només hi podran circular els veïns i el transport públic.

La construcció d'un pou de ventilació i de la sortida d'emergència obligarà a desviar el trànsit i restringir la circulació del carrer Mallorca.

Entre els carrers Sicília i Sardenya, i entre Padilla i Castillejos, el trànsit es restringirà a un carril destinat a taxis i autobusos urbans. Es permetrà l'accés als aparcaments, així com els veïns i els serveis d'emergència.

El tram des de Dos de Maig fins a Castillejos passarà de quatre a tres carrils, un dels quals estarà reservat als autobusos.

S'informarà dels talls i dels itineraris alternatius a través de senyalització al mateix carrer Mallorca. Des de l'avinguda Meridiana s'advertirà sobre els primers punts de desviament perquè el trànsit en direcció Llobregat opti pels carres Concepció Arenal i Sant Antoni Maria Claret.

Més endavant, la senyalització dirigirà gran part de la circulació del carrer Mallorca fins a Aragó. Finalment, a la cruïlla amb Castillejos es desviaran els dos carrils de trànsit fins a Castillejos en sentit mar.

La cruïlla entre Mallorca i Padilla es reduirà de moment a un sol carril de circulació. Després, es preveu la restricció total per la construcció d'un pou per reparar la tuneladora que treballa sota el carrer.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.