Societat

Quinze detinguts en una celebració “plàcida” a Canaletes

Unes 12.000 persones s'han concentrat al centre de Barcelona per celebrar el tercer títol de lliga consecutiu

El servei d'emergències atén divuit persones, només una de les quals ha hagut de ser traslladada a l'hospital

Les celebracions dels aficionats culés del tercer títol de lliga consecutiu del Barça han estat considerablement pacífiques a Barcelona, segons han explicat els diversos cossos de seguretat. Unes 12.000 persones es van congregar a la clàssica zona de la font de Canaletes, a la Rambla barcelonina, i a les zones adjacents com ara la plaça de Catalunya. Els Mossos d'Esquadra han certificat que van practicar 7 detencions, mentre que la Guàrdia Urbana en va fer 8 més. Els Mossos expliquen que tot i les detencions la celebració va ser considerablement plàcida i que no hi va haver danys de consideració pel que fa a destrosses del mobiliari urbà.

El Sistema d'Emergències Mèdiques ha informat que ha fet 18 assistències, totes lleus, excepte la d'un jove de 26 anys que ha estat evacuat a l'Hospital Clínic amb pronòstic menys greu després de caure de la font de Canaletes.

Entre les assistències, figuren quatre agents dels Mossos d'Esquadra, ferits de caràcter lleu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.