Societat

La Xina prohibeix els anuncis de sostenidors i productes sexuals

L'ordre en la qual es dóna a conèixer la prohibició indica que les autoritats estan preocupades per les imatges lascives

Les autoritats de la Xina han prohibit els anuncis publicitaris a la ràdio i a la televisió sobre sostenidors i productes que despertin el desig sexual.
De fet, les autoritats ja havien prohibit la publicitat que utilitzés un llenguatge barroer o imatges grolleres i suggestives. Ara, i segons han informat fonts oficials, l'administració estatal de ràdio, cinema i televisió també ha inclòs en la prohibició els productes que incitin a l'activitat sexual, com per exemple alguns tònics.

L'ordre en la qual es dóna a conèixer la nova prohibició indica que les autoritats estan preocupades per les imatges lascives i les asseveracions sense fonaments sobre els beneficis o sobre l'efectivitat d'alguns productes.

“Les publicitats il·legals de 'medicació sexual' i altres avisos nocius representen una amenaça greu per a la societat”, es llegeix en la notificació de l'administració. “No només enganyen als consumidors, fan mal a la salut de la gent, contaminen l'ambient social i corrompen els bons costums socials, sinó que també perjudiquen directament la credibilitat de les transmissions públiques i afecten la imatge del Partit Comunista i el govern”, indica l'ordre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.