Societat

La Generalitat presenta una web on s'agrupa tota la informació destinada als joves

Paral·lelament a la posada en marxa de jove.cat s'ha iniciat una campanya de difusió d'aquest portal

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, ha presentat avui a Barcelona una nova pàgina web -www.jove.cat- on s'hi pot trobar tota la informació destinada als joves i que, en paraules seves, aspira a convertir-se en un "portal de referència". El portal, organitzat en dotze apartats diferents, aporta informació sobre com accedir a un habitatge o com trobar feina, i a més oferirà assessorament en matèria de salut, educació i sexualitat.

La consellera ha subratllat la importància que aquesta eina pot tenir per "incidir en l'emancipació i participació" dels joves catalans, cosa que ha emmarcat en els objectius del seu departament per a la present legislatura. La web ha estat presentada avui, però s'aniran afegint nous serveis, com la possibilitat d'oferir "assessorament en línia", ha explicat el secretari de Joventut, Eugeni Villalbí. Paral·lelament a la posada en marxa de jove.cat també s'ha iniciat una campanya de difusió d'aquest portal, que es prolongarà fins al 8 de novembre que ve, amb la qual el departament vol donar a conèixer les virtuts del nou servei.

La consellera d'Acció Social i Ciutadania ha assegurat també que al llarg del 2008 la Generalitat aprovarà la Llei de Joventut, en la que s'està treballant des de la legislatura passada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.