Societat

El Carnet Jove s'ampliarà fins als 29 anys

Catalunya va ser un dels països pioners a instaurar-lo i és on actualment hi ha més associats

La XXIII Conferència de l'Associació Europea del Carnet Jove (EYCA en les sigles en anglès) ha aprovat la proposta, impulsada per la Secretaria de Joventut de la Generalitat, per ampliar dels 25 als 29 anys l'edat dels beneficiaris d'aquest document.

Primer va ser el Carnet Jove, amb descompte en espectacles, concerts i transport. La bona rebuda va impulsar la creació del Carnet +25. Amb l'ampliació fins als 29 anys, augmentarà el nombre d'usuaris i beneficiaris de les ofertes i del talonari de descomptes que lliuren a les oficines de La Caixa.

Catalunya va ser un dels països pioners en la instauració del Carnet Jove, el 1986 i és on actualment hi ha més associats. Dels 4.139.000 joves europeus que tenen el carnet, mig milió són catalans (un 12% del total). El Carnet Jove ofereix més de 100.000 avantatges en diferents serveis i productes en més de 40 països europeus.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.