Societat

Els McCann preparen una nova campanya

Els pares de Maddie es mostren indignats per les informacions que suggereixen que ells haurien matat accidentalment la nena

La família de Madeleine McCann posarà en marxa una nova campanya publicitària per alertar a la població sobre la desaparició a Portugal de la nena britànica.

Unes 80.000 lliures (al voltant de 117.600 euros), procedents de donacions efectuades a l'anomenat Fons Madeleine, s'utilitzaran en aquesta campanya, que apareixerà en dues setmanes en diaris, canals de televisió i cartells publicitaris, segons ha informat avui la família..

El tiet de Madeleine, John McCann, ha agraït avui a la població el suport que la família ha rebut des de la desaparició de la menor a l'Algarve, al sud de Portugal, el passat 3 de maig.

La família ha anunciat recentment que els pares de Madeleine, Gerry i Kate McCann, no utilitzaran aquest fons, creat per finançar la recerca de la nena, per a pagar les despeses legals que hagin d'afrontar un cop han estat declarats sospitosos a Portugal.

Els McCann, que van tornar diumenge passat al Regne Unit, han negat qualsevol participació en la desaparició de Maddie i han manifestat la seva indignació per les repetides informacions aparegudes en diaris portuguesos i britànics que suggereixen que ells haurien matat accidentalment la nena i posteriorment haurien ocultat el cadàver.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Menys incompliments sanitaris en els locals de tatuatges de l’àrea de Barcelona

Barcelona

L’Ajuntament denuncia per primer cop un fons voltor

girona
INFRAESTRUCTURES

Interromput el tren entre Sant Vicenç de Calders i Lleida per un descarrilament

El Vendrell
INFRAESTRUCTURES

Comencen les proves d’integració del tramvia entre Glòries i Verdaguer

Barcelona
HABITATGE

La FAVB celebra l’acord per construir de 1.800 pisos de protecció oficial

Barcelona
SERVEIS

A licitació sis autobusos híbrids de Tarragona per 3,6 milions

Tarragona
SERVEIS

Reforcen la Guàrdia Urbana amb 12 nous agents

Tarragona
La Jonquera

Autorització del parc eòlic Galatea, però només és administrativa

La Jonquera
salut

Can Ruti elimina les arrítimes més freqüents de forma més segura

Badalona