Societat

Més restes de sang en l'apartament on dormia Madeleine

La principal línia d’investigació que segueixen les policies portuguesa i anglesa és la de mort de Madeleine McCann. Segons el Jornal de Notícias, noves restes de sang aparegudes en l’apartament del complex hoteler que ocupaven els McCann així ho fan pensar. A més de les empremtes de sang localitzades en una paret, els gossos també haurien trobat restes en unes cortines.

A aquesta informació s’hi afegeix la publicada pel Diário de Notícias, que assegura que existeixen “contradiccions” entre les declaracions dels amics del matrimoni McCann que la nit de la desaparició de Maddie sopaven amb ells.

El mateix rotatiu explica l’estranyesa dels investigadors davant el fet que els pares no informessin sobre un berenar amb la nena la mateixa tarda de la desaparició i que se n’haguessin assabentat per l’amo del local.

Els McCann es van limitar ahir a dir que estan “sorpresos i incòmodes” per les declaracions del cap de la policia portuguesa admetent que es treballa amb la hipòtesi de la mort de Madeleine ja que consideren que els haurien d’haver dit alguna cosa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.