Societat

Una carta anònima sosté que Madeleine està enterrada a 15 km de l’hotel on la van raptar

La policia portuguesa ha començat a rastrejat la zona indicada en la carta anònima sobre el lloc on es troba la nena

La policia portuguesa investiga una carta anònima enviada a un diari holandès en què es diu el punt exacte on es trobaria el cadàver de Madeleine McCann, la nena britànica de quatre anys que va ser segrestada en un hotel de l’Algarve ara fa un mes i mig.

La policia va donar veracitat a les pistes aportades per la carta, perquè és molt similar a la que ara fa un any va rebre el mateix rotatiu, el De Telegraaf, que revelava el lloc on eren els cossos de les dues nenes belgues Stacy i Nathalie, de 7 i 10 anys, que van ser segrestades i assassinades a Lieja. “La carta que vam rebre aleshores va ser encertada, per això ens hem pres molt seriosament aquesta nova carta”, va afirmar ahir un portaveu del diari holandès.

La carta que analitza la policia –i que pel que es dedueix hauria enviat el presumpte assassí– conté dos folis amb mapes impresos de la zona de l’Algarve en què hi ha un punt marcat amb una creu on diu: “Possible lloc de Madeleine”. Segons el remitent anònim, el cos de la nena és “al nord del camí, sota unes branques i/o pedres, a sis o set metres del camí”. Aquest punt estaria situat a tan sols quinze quilòmetres de l’hotel on la nena va ser raptada.

La pista, trascendental
La policia d’Amsterdam, que va qualificar la pista de “molt important”, va remetre la nota a la policia portuguesa, que ahir mateix hauria començat a estudiar-la i possiblement a rastrejar la zona indicada.

Ara fa un any una carta anònima enviada al De Telegraaf va encertar el lloc exacte on van eren dues germanastres belgues que van ser segrestades quan jugaven de matinada en una fira de carrer del seu barri, prop del bar on s’estaven els seus pares. Es dóna la circumstància que l’únic detingut per aquell doble assassinat, un pederasta que era a prop del lloc dels fets quan les nenes van ser raptades, va quedar en llibertat per falta de proves i el cas encara no està resolt.

Si fos certa la carta sobre Madeleine, no només aclariria què va passar amb la menor britànica, sinó que indicaria que hi ha un pederasta i assassí en sèrie que està actuant de forma impune.dddd


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Política

Mor Encarna Jordan, activista independentista, antifeixista i internacionalista

SOCIETAT

Menys incompliments sanitaris en els locals de tatuatges de l’àrea de Barcelona

Barcelona

L’Ajuntament denuncia per primer cop un fons voltor

girona
INFRAESTRUCTURES

Interromput el tren entre Sant Vicenç de Calders i Lleida per un descarrilament

El Vendrell
INFRAESTRUCTURES

Comencen les proves d’integració del tramvia entre Glòries i Verdaguer

Barcelona
HABITATGE

La FAVB celebra l’acord per construir de 1.800 pisos de protecció oficial

Barcelona
SERVEIS

A licitació sis autobusos híbrids de Tarragona per 3,6 milions

Tarragona
SERVEIS

Reforcen la Guàrdia Urbana amb 12 nous agents

Tarragona
La Jonquera

Autorització del parc eòlic Galatea, però només és administrativa

La Jonquera