Societat

Presó sense fiança per als dos psiquiatres detinguts per la seva presumpte implicació en el cas dels avortament il·legals

Els dos psiquiatres, detinguts per la seva presumpte implicació en la trama de les clíniques on es practiquen avortaments il·legals, els han decretat presó sense fiança.

Dels altres cinc detinguts, dos anestesistes i dos dels tres ginecòlegs se'ls ha decretat presó amb fiança de 4.000 euros que ja han pagat i per tant han quedat en llibertat. El tercer ginecòleg se l'ha deixat en llibertat provisional i s'haurà de presentar cada setmana en dependències judicials.
La Fiscalia havia sol·licitat presó provisional per als dos psiquiatres detinguts per facilitar avortaments il·legals a través d'informes mèdics realitzats de forma irregular als pacients. Aquests són els únics detinguts que van declarar davant la jutgessa durant el dia d'ahir fins passades les 21 hores, quan va començar a declarar un tercer detingut, l'anestesista de l'Hospital de Sant Pau de Barcelona, Esther S i tots els altres, declaracions que han finalitzat cap a les 8:00 hores.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.