Societat

Apple inaugura la seva primera botiga dins d'un Corte Inglés

Tecnologia

La marca d'ordinadors i accessoris Apple inaugura avui al Corte Inglés de plaça de Catalunya de Barcelona la seva primera botiga dins d'un centre de l'empresa espanyola de distribució a Espanya i Portugal, segons han informat avui les dues companyies.

La nova botiga, anomenada Apple Shop, ofereix tant ordinadors de sobretaula com portàtils, així com programari i accessoris per a Mac. El local també té un dels productes estrella d'Apple, l''Ipod', i amb personal especialitzat en tots els productes de la marca americana.

Aquesta iniciativa, que es repetirà en els establiments del Corte Inglés de Madrid i d'altres ciutats espanyoles, arriba després que fa uns dos mesos Apple anunciés la instal·lació d'una botiga semblant al centre comercial Fnac El Triangle de Barcelona, situat a la mateixa plaça Catalunya de la capital catalana, i que al seu torn va ser la primera botiga monogràfica d'Apple a Espanya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.