Societat

TMB expedienta 25 conductors d'autobusos i els suspèn de sou i feina entre un i sis mesos per malmetre els vehicles

ZONA METROPOLITANA

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha expedientat 25 conductors d'autobusos que es quedaran entre un i sis mesos sense sou ni feina, segons fonts coneixedores del procés a les quals ha tingut accés l'ACN.
Els motius van des d'haver provocat que els serveis d'autobusos sortissin amb retard, no sortissin de les cotxeres o es veiessin obligats a parar al mig del carrer, fins a malmetre els vehicles punxant les rodes o fent pintades durant les parades i les vagues dels últims mesos. Els autors dels danys als vehicles han rebut les sancions més fortes, i sis d'ells hauran d'estar sis mesos sense sou ni feina.

20 dies per recórrer
Tot i que els treballadors tenen vint dies per recórrer les sancions a la justícia, el divendres els afectats ja hauran de deixar de treballar. Informats els sindicats, els treballadors rebran els expedients que indiquen les faltes que han comès i la seva gravetat en els pròxims dies.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.