Societat

L'Agència Espanyola de Cooperació Internacional concreta avui l'enviament d'ajuda humanitària a Perú

L'Agència Espanyola de Cooperació Internacional (AECI) concretarà avui amb organitzacions no governamentals, representants de les Comunitats Autònomes i dels Ministeris de Defensa, Interior i Sanitat l'ajuda humanitària que l'Estat espanyol enviarà a Perú.

A la reunió hi assistirà la secretaria d'Estat de Cooperació Internacional, Leire Pajín, per coordinar l'enviament d'ajuda humanitària que, des del principi, ha ofert el govern espanyol a les autoritats peruanes. En aquesta trobada, que començarà ara a les 10:30 a la seu d'AECI, els assistents analitzaran quin tipus d'ajuda es necessita, segons les peticions que hagin fet les autoritats peruanes en aquest sentit, i decidiran quina assistència enviaran finalment i com ho faran.

Pajín ha subratllat l'importància que l'ajuda humanitària arribi "ràpid", però també de manera "eficaç" als afectats i ha assenyalat que la AECI estudia la possibilitat de posar en marxa "equips d'emergència sanitària" i "de rescat", tant tècnics com humans.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.