Societat

Sants dóna avui el tret de sortida a les seves festes amb el concurs de carrers guarnits

Barcelona

El barri de Gràcia enfila els seus últims dies de Festa Major mentre un altre barri, el de Sants, li pren el relleu. Després que l'actor Joan Pera reivindiqués divendres “l'orgull de ser de Sants” en el pregó de les festes, la cita aquest diumenge és als carrers que un any més han transformat la seva aparença habitual en escenaris que ens traslladen des de l'antiga estació de ferrocarrils de Sants fins al món de La Guerra de les Galàxies, passant per un gran hort o un túnel del temps amb la història culinària.

Si la pluja ho permet, el jurat del concurs de carrers guarnits de Sants es passejarà pels dotze carrers que hi participen i després es retiraran a deliberar per fer públic, dilluns, després del ball de sardanes amb la Cobla Principal de la Bisbal, el guanyador.

Els veïns del carrer Alcoeda de Baix han optat en aquesta ocasió per recrear l'antiga estació de ferrocarrils de Sants, mentre que els seus rival d'Alcoeda de Dalt han optat per un decorat que mira endavant i transforma el barri en La Guerra de les Galàxies. Canalejas i Sagunt recreen un gran hort i la plaça de la Farga convida a fer un viatge en el temps a través dels fogons.

El carrer Finlàndia recrea el Far West i el Guadiana i Robrenyo han optat per paisatges mariners. A Rosés s'hi recreen els antics banys de la Barceloneta, mentre el carrer Valladolid ret homenatge al món de la fotografia, i Vallespir a la màgia de Harry Potter.

Durant els vuit dies que duren les festes del barri barceloní hi haurà activitats per tots els gustos i públics, amb concerts, xocolatades, correfocs i màgia, entre d'altres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Un nou sistema per suplir les mamografies, a prova a Vall d'Hebron

Barcelona

L’autisme en positiu

Girona

Ja són 200 estudiants excel·lents amb pocs recursos econòmics els qui accedeixen a la universitat amb les beques de grau de la Fundació “la Caixa”

SOCIETAT

En favor de Caterina, acusada de bruixeria

Barcelona

Comencen les obres del primer cohabitatge cooperatiu per a gent gran

SANT FELIU DE GUÍXOLS
Societat

Mor l’empresari mallorquí Rafael Moyà

SERVEIS

Salut aixeca les restriccions a Vallirana per l’episodi de terbolesa de l’aigua

Vallirana
Societat

Mor Jaume Torras, historiador referent de l’origen de la industrialització

SOCIETAT

Sancionen TMB per infringir la llei en els plans d’igualtat i els protocols d’assetjament

Barcelona