Societat

TMB regala passatemps als usuaris per combatre l'horari d'estiu dels autobusos de Barcelona

Cinquanta línies d'autobús de Barcelona tindran un interval de pas superior a l'habitual durant l'agost, i els usuaris hauran d'esperar més de 15 minuts a la parada. Per informar els usuaris d'aquest canvi i alleugerir l'espera, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha repartit uns tríptics que contenen 4 pàgines de passatemps i una pàgina amb la informació sobre el servei d'estiu.

"I perquè l'espera sigui més distreta t'oferim aquests passatemps", diu el tríptic, que convida els usuaris a buscar paraules estiuenques en una sopa de lletres o a completar un dibuix amagat. En una altra plana, l'usuari pot trobar el que sembla una autèntica autoparòdia de la companyia: sobre el dibuix d'un laberint, se li proposa "trobar el camí pel qual et porta TMB".

Els nous horaris de cada línia es poden consultar a les marquesines de les parades de les línies afectades, al web de TMB i als telèfons i centres d'atenció al client de TMB.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.