Societat

Primer dijous sense aturades en els autobusos de BCN després de 8 vagues al març

Transport

Els autobusos de la ciutat de Barcelona funcionen avui amb normalitat, en un primer dijous sense vaga de conductors després de 8 dies d'aturades de 24 hores realitzades el passat mes de març.
El president del comitè d'empresa d'Autobusos de Barcelona, Saturnino Mercader (CGT), ha explicat que els conductors han decidit realitzar avui la seva jornada normal encara que segueixen convocades les vagues per a tots els dijous.

Tal com es va acordar en l'última assemblea de conductors la setmana passada, aquests treballadors no realitzaran més aturades fins al pròxim dia 14 d'aquest mes, en un intent que els seus representants segueixin negociant amb l'empresa.

No obstant això, Mercader ha assegurat avui que TMB "no vol asseure's" a negociar i això fa que sigui difícil que arribi l'acord en aquesta situació.

Els conductors van acordar també el passat dia 27 de març convertir la vaga dels dijous en indefinida tots els dies de la setmana si no s'arriba a un acord abans del dia 15 d'aquest mes.

El comitè de descansos de Transports de Barcelona explicarà avui en roda de premsa la seva proposta per a la resolució del conflicte, que es va iniciar al novembre passat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.