Societat

Els sindicats amenacen amb una vaga indefinida dels conductors d'autobusos davant la "xuleria" de l'empresa

El president del comitè d'empresa d'Autobusos de Barcelona, Saturnino Mercader (CGT), ha avisat que la vaga prevista entre els dies 3 i 7 de març podria convertir-se en indefinida, davant la "xuleria" de l'empresa a l'hora de negociar el seu conflicte laboral.

En roda de premsa davant el consistori barceloní, que estava custodiat per un fort dispositiu policial, Mercader ha afirmat que els sindicats CGT i Actub, convocants de l'aturada, "volem una solució al conflicte, que l'ha de donar l'ajuntament".

Transports Metropolitans de Barcelona i la CGT i l'Actub van mantenir ahir dimecres una reunió amb la mediació del departament de Treball que es va acabar sense acord.

Els treballadors d'autobusos decidiran el pròxim dia 3 en una assemblea que celebraran a la plaça Universitat si converteixen la vaga en indefinida. En un principi només havien previst fer vaga tots els dijous de forma indefinida però ara estudiaran allargar l'aturada fins que l'empresa accepti les seves condicions.

També al Metro
La vaga d'autobusos de la setmana que ve, per demanar dos dies de descans setmanal, coincidirà amb la que faran per tercera setmana consecutiva els tècnics de senyals del Metro de Barcelona, que reclamen la reclassificació de categories, segons ha explicat un representant sindical d'aquest col·lectiu, Javier Heras.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.