Societat

Google ensenya els carrers de Barcelona, València, Madrid i Sevilla

Societat

Google ha llançat aquest dimarts Street View, que permet visualitzar a internet ciutats a través d'imatges preses a peu de carrer, aplicat a quatre noves ciutats: Barcelona, València, Madrid i Sevilla, fet que converteix l'Estat espanyol en el segon país europeu i el quart del món amb aquest servei.

De moment, el servei, que ja està disponible als EUA, Japó, Austràlia i França, s'ofereix per als nuclis urbans d'aquestes quatre ciutats de l'Estat, encara que l'objectiu és anar-hi afegint noves localitats, segons han explicat els directius de Google a la presentació de Street View.

Per construir aquests recorreguts virtuals, als quals es pot accedir des d'altres serveis del cercador com Google Maps i Google Earth, la companyia ha fet servir cotxes equipats amb càmeres i localitzadors GPS que han anat recollint les imatges que després s'han processat. En aquest punt, han afegit, s'han eliminat matrícules de cotxes i s'han difuminat les cares per preservar la privacitat dels usuaris que, això no obstant, poden sol·licitar que s'eliminin imatges si consideren que atempten contra la seva intimitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.