Societat

Una supervivent de l'accident a Barajas diu en la seva primera aparició pública que ha tornat a néixer

Sinistre aeri

Beatriz Reyes Ojeda, una de les 18 supervivents de l'accident aeri a Barajas, ha explicat que "m'hagués agradat que de la mateixa manera que jo vaig sortir, sortissin la resta". Reyes Ojeda ha explicat en aquesta primera compareixença que considera que ha tornat a néixer.

Assegura que no pot expressar com se sent ara mateix, diu que és conscient de l'expectació que crearà i diu que no recorda molt bé tot el que va passar el passat dia 20 a l'aeroport de Barajas. "Em vaig agafar al seient, vaig sentir crits i no recordo res més", ha explicat Reyes. Així, no recorda les causes de l'accident, i no pot precisar perquè l'avió MD-82 de Spanair es va estavellar després d'enlairar-se. "He agafat molts avions en la meva vida i no vaig sentir res. Potser l'única cosa que vaig veure és que no anava a prou velocitat", ha dit Reyes.

Reyes, de 41 anys i directora de Caixa Galicia, es va fer un torniquet després de la col·lisió i va ajudar dos nens que viatjaven amb ella a l'avió accidentat.
 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.