Societat

Els treballadors de Spanair envien una carta a Zapatero on diuen que Álvarez ha actuat de forma deshonesta

Sinistre aeri

Els treballadors de la companyia Spanair han fet arribar una carta al president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, en què expressen la seva "indignació" i la seva "perplexitat" per "l'alt grau de desconeixement i falta d'honestedat" que la ministra de Foment, Magdalena Álvarez, va demostrar en la seva compareixença al Congrés.

Segons els treballadors de la companyia, Álvarez va utilitzar de forma "parcial" i "incriminatòria" la informació relacionada amb l'accident per esquivar "qualsevol responsabilitat relacionada amb la seguretat aèria" i "alimentar un sentiment públic d'indignació contra Spanair fent-la responsable directa de l'accident".

Empitjorament
Una dona de 54 anys, M. L. G. C., ingressada a l'Hospital Ramón y Cajal ha empitjorat, i està ingressada a l'UVI en estat molt greu. També segueix molt greu un home de 57 anys, P. H. G. H., ingressat al mateix hospital amb múltiples fractures, sedat, amb ventilació mecànica i amb síndrome febril postquirúrgica, segons ha informat aquest dilluns al matí la conselleria de Sanitat de la Comunitat de Madrid.

Pel que fa a la resta de persones ferides, tretze en total, una segueix greu, una altra greu amb evolució favorable, dues més estables dins de la gravetat i sis evolucionen favorablement. Pel que fa a l'altre ferit que queda, no s'informa del seu estat per desig de la família.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.