Societat

El padrastre d'Alba manté que la nena va caure sola des del llit

El company sentimental de la mare de l'Alba, acusat d'agredir la menor, ha mantingut avui que la nena va caure sola mentre estava amb la seva filla, tot i que el fiscal li ha recordat que les lesions són més greus que les que es fan amb una caiguda des d'un llit.

Concretament, el processat, Francisco Javier P. E.. ha declarat que el 4 de març del 2006 estava al seu domicili de Montcada i Reixac quan va sentir un cop molt fort a l'habitació de les menors, quan hi van anar van veure l'Alba inconscient a terra. Llavors van intentar reanimar la menor, i com que no ho van aconseguir la van dur a l'ambulatori.

A diferència de la mare de la nena, aquest processat sí ha respost a totes les preguntes de les diverses parts en el judici que se celebra a l'Audiència de Barcelona.

L'acusat ha dit que havia vist blaus a la nena, tot i que la mare sempre li deia que se'ls havia fet a l'escola. A més, ha negat haver lesionat o maltractat l'Alba així com veure la mare fer-ho. Ha afegit que mai ha estat sol amb la menor al pis i que no va fer-li menjar vòmits ni la va lligar per dinar. També ha declarat que quan va conèixer la menor ja presentava desnutrició, tot i que la mare l'alimentava habitualment.

Declaracions de la mare
Ana Maria C.F., mare de la menor Alba, ha declarat que mai va veure com el seu company sentimental, Franscico Javier P.E., també acusat, agredís la nena ni la maltractés.

En aquest sentit, només ha explicat que en algunes ocasions el processat es quedava a soles amb la nena en una habitació diferent del mateix domicili on estaven a Montcada i Reixac i que llavors la nena la cridava però que no li va donar "molta importància", ja que es "fiava" del seu company.

Demanen 19 anys
La Fiscalia Superior de Catalunya demana 19 anys de presó per a Ana Maria C. F., mare de l'Alba, i la mateixa pena per al seu company Francisco Javier P. E., ja que els acusa dels delictes d'intent d'assassinat, violència domèstica i maltractaments. L'acusació pública fa responsables tots dos de les agressions que va rebre l'Alba en el domicili familiar de Montcada i Reixac entre el 2005 i el 2006, quan la nena tenia 5 anys.

Com a conseqüència d'aquestes agressions la menor necessita ajuda d'una altra persona, ha quedat en cadira de rodes, dificultats respiratòries i no ha recuperat el llenguatge verbal. Els informes mèdics preveuen que aquestes seqüeles siguin definitives.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SERVEIS

Problemes en la reparació de la fuita d’aigua que afecta el Montsià

L’Aldea
SOCIETAT

Mainat diu que el va sorprendre que la seva ex-dona trigués a trucar al SEM davant d’una hipoglucèmia

Barcelona
societat

La UdG acull un congrés centrat en la diversitat sexual a Iberoamèrica

girona
educació

Educació publica l’adjudicació de destinacions dels docents que havia endarrerit

barcelona
societat

L'Ajuntament organitza més d’una trentena d’activitats durant l’estiu

girona
SOCIETAT

Minuts de silenci a Salou i Sabadell pels feminicidis del cap de setmana

Sabadell
URBANISME

Fons Next Generation per millorar el punt de control al riu Cardener

Súria
URBANISME

Proposen una moratòria de llicències urbanístiques d’un any a una trentena de solars

salt
MEDI AMBIENT

Reclamen un pla urgent per acabar amb els gasos contaminants als avencs del Garraf

Sitges