Societat

La FECAC diu que la Fira d'Abril és l'esdeveniment cultural més important de Catalunya perquè ha rebut dos milions de visitants

L'esdeveniment tanca aquest diumenge les portes, que va obrir el 24 d'abril

La Fira d'Abril de Catalunya tanca aquest diumenge la seva 38a edició, que aquest any, segons els organitzadors, ha tornat a tenir una afluència multitudinària de visitants. La Federació d'Entitats Culturals Andaluses a Catalunya (FECAC) assegura que la fira, que se celebra al Fòrum de Barcelona, ha rebut més de dos milions de visitants.

Segons la FECAC, aquestes xifres converteixen la Fira d'Abril de Catalunya en "l'esdeveniment cultural més important de Catalunya".

La FECAC indica que des de l'encesa dels llums, el passat 24 d'abril, la Fira ha estat "punt de trobada i d'integració de cultures, de sensibilitats i d'identitats que conviuen al nostre país", que han pogut gaudir a les seixanta de casetes instal·lades "del pescaíto fregit, el pernil, el rebujito, les sevillanes, el flamenc i els molts espectacles que han tingut lloc".

La Federació d'entitats ha indicat per mitjà d'una nota de premsa que s'han superat les expectatives d'afluència de visitants previstes, en un any en el qual pel firal hi han passat també representants de la vida cultural, social, política i econòmica de Catalunya, entre ells el president de la Generalitat, José Montilla, i el ministre de Treball, Celestino Corbacho.

La Fira d'Abril de Catalunya compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona, la Generalitat,  la Junta d'Andalusia, així com amb la col·laboració especial de l'ajuntament de Sant Adrià del Besòs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.