Societat

Saura escriu als Mossos per desmentir que no els "estima"

"Com que segurament continuareu sentint que el conseller Saura no estima els Mossos, o que sóc 'la guineu que guarda el galliner' o coses semblants, només us vull transmetre sense intermediaris la meva felicitació per la vostra tasca diària d'ajuda a la societat. Us animo a continuar treballant amb la dedicació, l'esforç i la professionalitat que demostreu cada dia." Així conclou la carta adreçada pel conseller d'Interior, Joan Saura, a tots els agents de la policia de la Generalitat.

Com ha avançat La Vanguardia, el text ha estat transmès aquest dimarts mitjançant la intranet del cos. No és la primera vegada que els alts càrrecs d'Interior utilitzen aquest sistema per fer arribar missatges encoratjadors als agents quan van mal dades i quan la pressió social es torna especialment forta en alguna de les múltiples crisis dels darrers anys. Fa dos anys va ser el secretari de Seguretat Pública, Joan Delort, qui va escriure una carta amb el mateix objectiu.

En el text difós avui, el conseller demana als agents que no es deixin desanimar per tot allò que puguin "sentir o llegir" i apunta, diverses vegades, que poden comptar amb el seu "suport explícit".

Alhora, recorda que els efectes de l'actuació dels antiavalots de dimecres passat, en les protestes dels estudiants pel desallotjament del rectorat de la Universitat de Barcelona, "no són el resultat esperat". Això, justifica, ha fet necessari l'informe "exhaustiu" que ha encarregat i que ja s'ha conegut en part. El conseller argumenta en el text que intenta "millorar i evitar situacions que no són volgudes ni per la policia ni per la ciutadania".

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Més de cinc milions de fons europeus per reformar l’Hospital de Berga

Berga
estat espanyol

L’Audiencia Nacional cita com a testimoni en el cas Koldo Javier Hidalgo

barcelona

Barcelona podria cobrir el 90% del consum elèctric amb plaques solars

Barcelona
SOCIETAT

53 milions del fons de transició nuclear pendents de distribuir entre 96 municipis

Ascó
ADMINISTRACIONS

Cambrils evita que les autocaravanes aparquin a primera línia de mar

CAMBRILS

Aporten 4.000 m³ de sorra per regenerar la platja d’Altafulla

Altafulla

Campdorà ja està connectat amb el centre de Girona

girona

Basolí preveu acabar les obres a l’edifici afectat pel foc a principi del 2025

girona

Menys restriccions: es passa de la fase d’excepcionalitat a la d’alerta

lloret de mar