Societat

Tornen a ingressar una de les nenes afectades pels efectes secundaris de la vacuna del papil·loma

Sanitat

La nena de quinze anys que va emmalaltir en rebre la segona dosi de la vacuna contra el virus del papil·loma humà i que havia estat donada d'alta ha tornat a ingressar a l'Hospital Clínic de València, quan feia 48 hores que havia sortit del centre sanitari. El portaveu de les famílies, Vicente Herrera, ha informat que l'afectada ha tornat a patir un principi de convulsions a les cames i que estava a 37,8 graus de febre. Segons Herrera, en alguns casos aquests moviments a les cames van augmentant i acaben sent convulsions importants, tot i que no ha estat el cas.

Fonts sanitàries assenyalen que la nena ha arribat a l'hospital amb una crisi d'ansietat. Ha estat en observació durant unes hores i després l'han traslladat a una habitació de planta. Asseguren que la menor es troba ara "estable i conscient".

El portaveu de la família ha explicat que "la mare de la Carla va presentar una reclamació i que el temps li ha donat la raó" i ha afegit que s'imagina que els pares de la nena volen mantenir-la ingressada. Segons Herrera, l'altra nena ingressada, de 14 anys, va tornar a patir convulsions aquest dimarts a la tarda. Tot i això, afirma que no va necessitar ser intubada i que els seus pares també s'estan plantejant presentar una reclamació al servei d'atenció al pacient.

Les nenes van ingressar per primera vegada els dies 4 i 6 de febrer, respectivament, quan feia poques hores que havien rebut la segona dosis de la tirada NH52670 de la marca Gardasi contra el VPH, el virus causant del càncer de cèrvix. Des de llavors, han entrat i sortit de l'UCI per crisis convulsives en diverses ocasions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Reclamen mesures a Renfe per evitar la desconnexió del sud del país

Tarragona
PORTBOU

Estabilitzen un foc forestal provocat per un cotxe que s’ha incendiat a l’N-260

PORTBOU
medi ambient

El termòmetre supera els 41° al Priorat i l’Ebre

barcelona
Medi Ambient

Peixos morts al Besòs pel vessament de químics de l’incendi de Polinyà

Santa Coloma de Gramenet
Medi Ambient

La platja del Fòrum, tancada per l’arribada d’aigües d’extinció del foc de Polinyà

Sant Adrià de Besòs

Reobre oficialment l’Arqueoparc Coves de Serinyà

serinyà
Societat

Activat el Pla Alfa per risc molt alt d’incendi a 13 comarques

Barcelona

Barcelona dedica un parc a l’activista antifeixista Neus Català

Barcelona
Societat

Els Mossos aixequen 92 actes d’infracció en pisos turístics

Barcelona