Societat

Donen d'alta una de les nenes que va emmalaltir per la vacuna del papil·loma

Sanitat

La nena de quinze anys que va ser ingressada el 6 de febrer passat a l'Hospital Clínic de València després de patir una reacció adversa a la vacuna del virus del papil·loma humà (VPH), ha estat donada d'alta aquest 16 de març, segons ha explicat la conselleria de Sanitat del País Valencià.

L'altra menor, de catorze anys, continua ingressada a la unitat de cures intensives (UCI), on es troba "estable i conscient". La nena va haver de reingressar a cures intensives dissabte passat després de patir una "petita crisi convulsiva", quan gairebé no feia ni un dia que havia estat traslladada a una habitació de planta.

Totes dues van ser traslladades a l'hospital poques hores després de rebre la segona dosi de la tirada NH52670 de la marca Gardasil contra el VPH, causant del càncer de cèrvix. Des que van ser ingressades els dies 4 i 6 de febrer passats, han entrat i sortit de cures intensives per crisis convulsives en diverses ocasions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.