Societat

Ja es poden comprar bitllets 'last minute' del TGV, amb el 50% de descompte

Transport

A partir d'aquest dimecres, Renfe llança una nova tarifa de baix cost per al TGV denominada last minute, que permetrà comprar bitllets de trens que tinguin places lliures 24 hores abans de la seva hora de partida amb un 50% de descompte.

Els bitllets de la nova oferta de Renfe no admetran canvis ni devolucions, seran limitats i es determinaran en funció dels criteris que estableixi l'operadora.

Aquesta nova iniciativa comercial, anunciada el 20 de febrer passat quan el TGV Barcelona-Madrid feia el seu primer aniversari, se suma a les altres dues tarifes de baix cost que ja té el servei.

Es tracta de la tarifa web, que permet descomptes del 60% per internet, i la tarifa estrella, amb rebaixes del 40%.

Renfe ha indicat en un comunicat que la nova tarifa s'adreça als viatgers que estan menys condicionats pels horaris i per als quals el preu és un dels principals condicionants del seu viatge.

Així, mentre que amb les tarifes web i estrella, Renfe vol incentivar l'avançament de la compra, amb la de last minute es busca optimitzar l'ocupació dels trens en les hores prèvies a la seva sortida.

Fins ara, el 15% de totes les vendes que realitza Renfe es produeix amb les tarifes web i estrella, percentatge que ha suposat més de 5 milions de places.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.