Societat

Detenen dues persones, entre les què hi ha l'exnòvio d'una noia desapareguda a Sevilla

Successos

La policia ha detingut dues persones en relació amb la desaparició de la noia de 17 anys Marta del Castillo, fa tres setmanes a Sevilla. Un dels dos detinguts és l'exnòvio de la jove, un noi de 20 anys i, segons ha informat la delegació del govern a Andalusia, el seu arrest s'ha decidit davant dels indicis que apunten la seva presumpta implicació en el cas.

La policia considera que hi ha certes incoherències en les seves declaracions, i des del començament l'exnòvio ha estat una de les persones assenyalades per familiars i amics, ja que va ser l'últim que va veure la noia després de deixar-la, segons ell, a casa seva.

Fonts policials han informat que els dos detinguts són a les dependències de la Prefectura de Policia de Sevilla i no passaran a disposició judicial "fins que les investigacions s'acabin", fet que fa preveure que la policia podria exhaurir el termini de 72 hores d'arrest, que conclou dilluns que ve.

Els investigadors continuen buscant la noia, la localització de la qual és fonamental per continuar la causa. De fet, la Guàrdia Civil coordina des d'aquest matí un dispositiu de búsqueda en el riu Guadalquivir.

La desaparició de Marta del Castillo el 24 de gener, ha tingut una àmplia repercussió mediàtica. De moment, però, continua sense saber-se ni on és ni què li ha passat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.