Societat

Es produeix una quarta detenció en relació a la mort de la noia sevillana

Successos

El ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha confirmat que hi ha una quarta persona detinguda per la mort de la jove sevillana Marta del Castillo, que va desaparèixer el 24 de gener passat.

En paraules del ministre: "El detingut té també implicació en aquest succés terrible". Malgrat tot, Rubalcaba no ha volgut oferir més detalls sobre l'últim implicat. Algunes fonts policials, però, han indicat que es tractaria d'un home d'uns 40 anys, germà de Miguel, l'exnòvio de la noia morta.

Aquesta quarta persona se suma a les altres tres ja arrestades: Miguel, exnòvio de Marta i autor confés de la seva mort; Samuel, que hauria col·laborat en el trasllat del cos al riu Guadalquivir, i un menor d'edat, de 15 anys, com a encobridor del crim.

Miguel i Samuel han estat rebuts aquest dilluns amb crits d'"assassins" a les portes del jutjat on han declarat. La fiscalia de Sevilla vol demanar presó incondicional sense fiança per a aquests dos joves.

Tasques de recerca
A més, des de primera hora que continuen les tasques de recerca per trobar el cos de la noia de 17 anys Marta del Castillo.
Fonts de la Guàrdia Civil han confirmat que cap a les 8.30 hores d'aquest dilluns les embarcacions han continuat el rastreig del riu, i que es manté el dispositiu de coordinació a Puerto Gelves.

El delegat del govern a Andalusia, Juan José López Garzón, ha assegurat que els treballs són "molt durs" per les condicions del riu, en al·lusió a l'aigua tèrbola, la profunditat, les pujades i baixades de les marees i els diversos corrents.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Política

Mor Encarna Jordan, activista independentista, antifeixista i internacionalista

SOCIETAT

Menys incompliments sanitaris en els locals de tatuatges de l’àrea de Barcelona

Barcelona

L’Ajuntament denuncia per primer cop un fons voltor

girona
INFRAESTRUCTURES

Interromput el tren entre Sant Vicenç de Calders i Lleida per un descarrilament

El Vendrell
INFRAESTRUCTURES

Comencen les proves d’integració del tramvia entre Glòries i Verdaguer

Barcelona
HABITATGE

La FAVB celebra l’acord per construir de 1.800 pisos de protecció oficial

Barcelona
SERVEIS

A licitació sis autobusos híbrids de Tarragona per 3,6 milions

Tarragona
SERVEIS

Reforcen la Guàrdia Urbana amb 12 nous agents

Tarragona
La Jonquera

Autorització del parc eòlic Galatea, però només és administrativa

La Jonquera