Societat

L'exparella de la menor desapareguda a Sevilla es confessa autor del crim

Successos

Miguel C.D., el jove de 20 anys que va ser parella sentimental de Marta del Castillo, de disset anys i en parador desconegut des de fa tres setmanes, hauria confessat davant la Policia Nacional haver acabat amb la vida de la jove i, després, haver llançat el seu cos al riu Guadalquivir, segons han informat fonts de la investigació.

Des de primera hora del matí hi ha un dispositiu establert al marge del riu coordinat per la Direcció del Grup d'Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil d'Andalusia, amb l'objectiu de trobar el cos de la noia, per a la qual cosa també s'han donat directrius de recerca a efectius del cos de bussos de Bombers.

En aquest sentit, i ja que, segons les fonts consultades, el cos estaria sense llastar, les fortes pluges que han caigut sobre la zona als últims dies podrien dificultar les tasques de recerca, en què participa un dispositiu on són presents efectius de Guàrdia Civil, la Policia Nacional i la Policia Local de la població de Camas, així com els voluntaris de les emergències de Sevilla que van reprendre ahir la recerca de la menor per terra, aigua i fins i tot subsòl després que aquests efectius haguessin fet una parada d'un dia per tal de reestructurar el projecte de treball posat en marxa amb l'objectiu de localitzar la menor.

Així, per a la intervenció en el riu s'ha instaurat un lloc de comandament a Gelves, mentre que la recerca és coordinada pel cap dels bussos de la Guàrdia Civil. Aquesta se centra a l'entorn de la passarel·la a Camas, amb la presència de diversos centenars de curiosos, ja que en una zona pròxima se celebrava un tradicional mercat.

El dispositiu s'ha muntat immediatament després de procedir-se a la detenció de dues persones –l'exparella de Marta, Miguel C.D., de 20 anys, i un altre home, S.B.P.– per la seva presumpta implicació en la desaparició de la menor. Els detinguts seran posats a disposició judicial durant les pròximes hores, una vegada finalitzin les diligències policials; ara mateix, els dos encausats es troben en dependències de la policia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.