Societat

La víctima no reconeix el Segon Violador de l'Eixample, però la fiscalia manté l'acusació

La fiscal ha ratificat avui la seva petició que s'imposi una pena de gairebé un any de presó a Alejandro Martínez Singul, conegut com el Segon Violador de l'Eixample, per haver intentat abusar d'una dona en un tren, malgrat que la víctima no ha pogut reconèixer-lo en el judici, celebrat aquest dijous a Barcelona.

Segons ha explicat l'advocat de Martínez Singul al final del judici, que s'ha fet a porta tancada, la víctima s'ha posat molt nerviosa i no ha pogut identificar l'acusat, que ha tornat a negar la seva implicació en els fets i ha reiterat que aquell dia era a Cardedeu.

També a la sortida del judici, que ha durat uns 40 minuts, i a preguntes dels periodistes, Martínez Singul, que ha acudit als jutjats ocultant la seva cara amb un passamuntanyes, s'ha declarat "innocent" dels càrrecs imputats.

La fiscal l'acusa de masturbar-se davant una passatgera de 31 anys quan el comboi passava per Barcelona. També hauria d'intentat grapejar-la quan estava adormida, fets pels quals la fiscalia demana una condemna d'11 mesos i 29 dies de presó.

Aquests fets es van produir el 29 de maig del 2008, un any després que Martínez Singul, condemnat el 1992 a 65 anys de presó per una desena d'agressions sexuals a nenes i adolescents, sortís en llibertat després de complir el màxim de 16 anys de pena que li corresponien –d'acord amb les regles d'execució de penes del Codi Penal de l'època, anterior a l'actual–. Els psicòlegs de la presó van advertir que Singul no estava rehabilitat. Posteriorment, va ser condemnat per exhibicionisme a la Catalunya Nord, on va estar empresonat uns mesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.