Societat

El jutge empresona provisionalment el Segon Violador de l'Eixample

Considera que Martínez Singul podria intimidar les víctimes si continua en llibertat. La fiscalia l'acusa de dos intents d'agressió sexual i demana que el condemnin a dos anys de presó

El jutjat d'instrucció 3 de Barcelona ha ordenat aquest dijous al vespre empresonar provisionalment Alejandro Martínez Singul, conegut com el Segon Violador de l'Eixample.

Segons fonts judicials, se l'acusa de dos delictes d'agressió sexual en grau de temptativa, i la fiscalia havia demanat que se l'empresonés fins que se celebri el judici. La fiscalia ha indicat en un comunicat que demana un any de presó per al detingut, al qual acusa d'haver perseguit dues dones pel carrer amb la intenció d'agredir-les sexualment.

Els fets es van produir diumenge a les tres de la matinada. Van seguir les noies i elles, espantades, es van refugiar en un portal. Sempre segons el relat del fiscal, com que ell es va quedar al carrer sense poder-hi entrar, Singul va colpejar la porta i es va masturbar. El judici serà el novembre.

El magistrat, en la interlocutòria de presó, argumenta que Singul podria intentar intimidar les víctimes, que han de declarar com a testimonis en el judici. Pel jutge, a més, hi ha indicis clars que podria reincidir, ja que té antecedents recents per fets similars, ja que està pendent d'una sentència per haver-se masturbat davant d'una dona en un tren a Barcelona.

El Segon Violador de l'Eixample va quedar en llibertat l'estiu de 2007 després d'haver complert condemna per diverses violacions comeses a principi dels anys 90. Segons els psicòlegs de la presó, no estava rehabilitat i hi havia perill que reincidís.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.