Societat

Les autoritats brasileres notifiquen la troballa d'un possible incendi a l'àrea on podria haver caigut l'avió

Un pilot de l'aerolínia TAM ha dit haver vist a l'oceà "punts taronges" que podrien ser flames

Les autoritats brasileres han revelat que estan investigant la troballa d'un possible focus d'incendi al mig de l'Atlàntic per si podria tractar-se de les restes de l'avió d'Air France desaparegut dilluns amb 228 persones a bord.

La Força Aèria Brasilera (FAB) i les autoritats d'aviació civil han informat que un pilot de l'aerolínia TAM ha dit haver vist a l'oceà "punts taronges" que podrien ser flames, segons el diari Folha de Sao Paulo en la seva edició digital.

Tot i aquesta opinió, segons el vicepresident brasiler, José Alencar, no hi ha cap confirmació oficial que s'hagin localitzat les restes de l'aeronau sinistrada. En aquest sentit, ha parlat de notícies "molt vagues" sobre la localització de l'Airbus.

El vol AF-447 va sortir de Rio de Janeiro a les 19.30 hora local i va ser seguit pels radars fins a unes quatre hores més tard, segons la FAB.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.