Societat

La dona catalana que viatjava a l'avió perdut a l'oceà és una consultora que tornava del seu viatge de noces

La jove de 28 anys tornava a Catalunya per gaudir d'uns dies més de vacances amb la seva família

La dona catalana que viatjava a l'Airbus 330 que ha desaparegut a l'Atlàntic és una consultora que tornava del seu viatge de noces al Brasil.

Es tracta, segons informa El País, d'Anna Negra, de 28 anys. Des de feia dos anys i mig vivia a Dubai amb la seva parella Javier Álvarez, amb qui s'havia casat el 6 de maig passat.

Anna és cosina germana de l'actual president de les caves Raventós i Blanc, Manuel Raventós i Negra, a la comarca del Penedès. De fet, és a les caves on va celebrar el seu enllaç abans de viatjar cap al Brasil, per gaudir d'un viatge de noces de 3 setmanes.

A la tornada, els acabats de casar es van acomiadar a l'aeroport de Río de Janeiro. Javier Álvarez tornava a Dubai a treballar. Anna Negra disposava d'uns quants dies més de vacances i tornava a Catalunya per passar-los amb la seva família.

Els amics del matrimoni a Dubai van córrer ahir a rebre Javier a l'aeroport de Dubai per acompanyar-lo en el moment de donar-li la tràgica notícia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.