Societat

Protecció Civil assegura que s'ha resolt l'avaria que va deixar sense llum 100.000 persones de la Costa Brava

Encara hi ha 3.000 persones sense llum a causa de l'avaria provocada pel temporal de neu en masies i urbanitzacions del Gironès, el Maresme, la Selva i el Baix Empordà

La direcció general de Protecció Civil ha informat aquest dilluns al matí a través d'un comunicat de premsa que ja s'ha resolt l'avaria elèctrica que aquest diumenge ha deixat sense llum unes 100.000 persones a la Costa Brava.

Segons Protecció Civil, durant aquesta matinada i de forma gradual s'ha anat restablint el subministrament elèctric a les poblacions afectades per la nova avaria, localitzada en una línia d'alta tensió entre Tordera (Maresme) i Lloret de Mar (Selva).

En aquests moments només queden, segons Protecció Civil, alguns punts aïllats pendents d'arreglar. No obstant, encara hi ha 3.000 persones sense llum a causa de l'avaria provocada pel temporal de neu en masies i urbanitzacions del Gironès, el Maresme, la Selva i el Baix Empordà.

Des de quarts de deu de la nit, Santa Cristina d'Aro (Baix Empordà) i Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) han recuperat el subministrament elèctric. A quarts de dues de la matinada, el subministrament elèctric ha tornat a Platja d'Aro (Baix Empordà), Lloret de Mar (Selva) i Tossa de Mar (Selva).

La direcció general de Protecció Civil ha informat que manté activada la fase d'alerta del pla de Protecció Civil. Durant la nit s'ha reforçat el servei de Mossos d'Esquadra i de Bombers en les poblacions afectades per aquesta nova apagada per atendre les emergències que sorgissin.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.